Esküvői Film & Cinematográfia - Shadowplay Wedding Films | Rólunk
18859
page,page-id-18859,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Rólunk

Ismerj meg minket
Videózás helyett filmkészítés – kompromisszumok nélkül

Érzelmekkel teli, kedves és természetes filmeket készítünk. Célunk, hogy olyan különleges filmet adjunk Nektek, amely sok-sok évvel az esküvő után is mosolyt és könnycseppeket csal az arcodra. A letisztult esztétikában hiszünk, nem készítünk közhelyes, effektekkel teletűzdelt filmeket és kerüljük a mesterkélt, túlságosan megrendezett dolgokat. Olyan filmet adunk át, amely több év múlva is élmény lesz – attól függetlenül, hogy mi lesz az uralkodó esztétikai standard.

Több mint 150 hazai és nemzetközi (Svájc, Németország, Tanzánia, Portugália, Görögország) esküvővel a hátunk mögött, több év alatt alakult ki az a munkánkra jellemző kiforrott “Shadowplay” stílus, melyben a filmes történetmesélés és dráma találkozik az esküvők világával.

Olyan esküvői filmet kapsz…

…amellyel átélheted újra az esküvőd legfelemelőbb pillanatait,

…amely minőségben a filmkészítés magasiskolája, színvonalas, mégsem hivalkodó,

…amely emlék lesz és emlék marad,

…amely „megőrzi a szavatosságát”, vagyis évtizedek múlva is szépnek látod majd,

…amelyet szívesen mutatsz meg később a gyermekeidnek.

unnamed

 

A magyar esküvői szakma szavazatai alapján 2015-ben a Shadowplay Wedding Films csapata elnyerte a Hungarian Wedding Award “Együttműködés” díját “Esküvői filmes, cinematográfus” kategóriában.

team_image
Rendező, vágó, filmkészítő

Zoltán

A ``Főnök``
A Kreatív Agy
A Nagy Gyerek

team_image
Ügyfélmenedzser, vágóasszisztens

Anett

A Női Szem
A Kommunikátor
A ``Főnök`` Felesége

team_image
Filmkészítő

Péter

A Precíz
A Filmes Szem

Maróti Zoltán

A Shadowplay Wedding Films kreatív vezetője

Narratívát, montázselméletet és esztétikát hallgattam a Szegedi Tudományegyetem Filmelmélet szakirányán, dolgoztam vezető magyar televíziónál és színházban is…

Bár szakmám szerint rövidfilmrendező vagyok, én az esküvők világában érzem igazán jól magam.

A professzionális esküvői filmkészítés műfajának egyik első képviselői vagyunk Magyarországon.

Ez az a terület, ahol a személyes érdeklődésem találkozik a szakmaival. Kevés olyan munkahely van az egész világon, ahol ilyen boldog környezetben dolgozhatok, hiszen az esküvő napján boldogságot, szerelmet és az élet szépségét látom.

Szeretem az igényes letisztultságot, és az egyszerű eleganciát.

Szeretem azt, hogy szépséget hozok létre. Pontosabban ez a párok és az esküvőjüknek az érdeme. Ők átélik a szép pillanatokat, én pedig ott vagyok velük, hogy ezt a csodát megörökítsem számukra.

Szeretem, hogy történetet mesélhetek el: megmutathatom, hogy hogyan jön létre egy család, és olyan időtálló értéket hozhatok létre, amely az emberi életben az egyik legfontosabb: az emlékeket.

mz-0