Esküvői Film & Cinematográfia - Shadowplay Wedding Films | Folyamat
19153
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19153,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Folyamat

Tudj meg többet a munkánkról

A “Shadowplay” élmény

Az egyedi esküvői videók készítése

Tudjuk, hogy egy esküvő megszervezése rendkívül stresszes és komplex feladat. Ezért garantáljuk, hogy az esküvői filmezés folyamata lesz a legkevésbé stresszes számotokra.

Ajánljuk, hogy minél hamarabb foglald le nálunk az esküvőd időpontját, hiszen a legnépszerűbb hétvégéket akár másfél, két évvel korábban lefoglalják.

1. lépés:

Írj nekünk

Ha szeretnéd, hogy esküvődről filmet készítsünk, először is foglalj egy időpontot. Ehhez először vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott csomag árajánlatunkat emailben elküldhessük számodra néhány órán belül.

2. lépés:

Foglalj le

Miután megbeszéltük az elképzeléseiteket, és árajánlatunkat elfogadtátok, akkor a szerződés aláírásával és 40%  foglaló befizetésével bebiztosítottátok magatoknak az esküvői filmet. Az időpontokat kizárólag érkezési sorrendben tudjuk fogadni. Sajnos az aláírt szerződés és a foglaló befizetése nélkül nem áll módunkban időpontot fenntartani.

3. lépés:

Konzultáció

Az esküvőt megelőző konzultációink során elkészítjük a film rátok jellemző egyedi kreatív koncepcióját. Találkozni személyesen az irodánkban, vagy Skype-on tudunk. Ezek után elküldjük 100 kérdésből álló online kérdőíveinket, amelyek segítségével igazán megismerhetünk Titeket és az elképzelésiteket, ezáltal egy igazán személyre szabott esküvői filmet készítünk nektek.

4. lépés:

Forgatás

Az esküvő napján csapatunkkal a legjobb szakmai tudásunk szerint a háttérben dolgozunk – begyűjtjük az izgalmat, az apró rezdüléseket, a boldogságot… és közben az esküvő semelyik momentumát nem zavarjuk meg. Jelen vagyunk minden fontos pillanatnál. Ott vagyunk, amikor először megcsodálod magad a tükörben. Kísérünk titeket a templomba és veletek vagyunk abban a pillanatban, amikor kimondjátok az igent. Az esküvő napján korlátlanul rendelkezésre állunk, így nem kell azon aggódnod, hogy bármilyen fontos esemény lemarad a filmről.

5. lépés:

Video utómunka

Az esküvői film utómunkálatait elkezdjük, addig is élvezzétek az újdonsült házasságotokat és menjetek nászútra, mi addig dolgozunk. Ez a munka leghosszadalmasabb része, és elsősorban az utómunka során befektetett energia és odafigyelés különböztet meg minket a többi esküvői videót készítő cégtől. A begyűjtött számos apró momentumot ekkor történetté kovácsoljuk, és egyedi alkotásként adjuk vissza neked. A film utómunkájának átlagos ideje 2-3 hónap, mindeközben vágóink folyamatosan tartják veletek a kapcsolatot, így garantáltan személyre szabott filmet készítünk. A munkálatok végeztével elküldjük a filmeteket a saját privát online galériátokban, amelyet bátran megoszthattok barátaitokkal.

6. lépés: 

Egy olyan emléket kaptok, amely valóban egy életre szól.