Esküvői Film & Cinematográfia - Shadowplay Wedding Films | Stílusunk
125
page-template-default,page,page-id-125,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Stílusunk

Videózás helyett filmkészítés – kompromisszumok nélkül

Érzelmekkel teli, kedves és természetes filmeket készítünk. Célunk, hogy olyan különleges filmet adjunk Nektek, amely sok-sok évvel az esküvő után is mosolyt és könnycseppeket csal az arcodra. A letisztult esztétikában hiszünk, nem készítünk közhelyes, effektekkel teletűzdelt filmeket és kerüljük a mesterkélt, túlságosan megrendezett dolgokat. Olyan filmet adunk át, amely több év múlva is élmény lesz – attól függetlenül, hogy mi lesz az uralkodó esztétikai standard.

Számtalan hazai és nemzetközi (Svájc, Németország, Ausztria, Görögország) esküvővel a hátunk mögött, több év alatt alakult ki az a munkánkra jellemző kiforrott “Shadowplay” stílus, melyben a filmes történetmesélés és dráma találkozik az esküvők világával.

Olyan esküvői filmet kapsz…
…amellyel átélheted újra az esküvőd legfelemelőbb pillanatait,
…amely minőségben a filmkészítés magasiskolája, színvonalas, mégsem hivalkodó,
…amely emlék lesz és emlék marad,
…amely „megőrzi a szavatosságát”, vagyis évtizedek múlva is szépnek látod majd,
…amelyet szívesen mutatsz meg később a gyermekeidnek.

Minőséget adunk

A kezdetektől igyekszünk magasra tenni a mércét, mert tudjuk, hogy az esküvő megismételhetetlen. Tudjuk, hogy egy lehetőségünk van az esküvő alatt elkapni a megfelelő pillanatot, nincs második esély. Csak limitált számú esküvőn tudunk jelen lenni minden évben azért, hogy az általunk és párjaink által támasztott minőségi elvárásoknak képesek legyünk megfelelni. Ez nemcsak azt jelenti, hogy jut idő a személyre szabott munkára, hanem azt is, hogy nem dolgozhatunk mindenkivel.

Nem mi vagyunk számodra a megfelelő filmkészítők…
…Ha az esküvői videóban a mennyiséget várod el a minőség helyett. Tőlünk csomagtól függően 3-30 perc szórakozást és élményt kapsz, nem pedig 8 óra unalmat.
…Ha csupán dokumentálni akarsz minden egyes eseményt ahelyett, hogy magát az élményt örökíthetnénk meg.
…Ha túl soknak tartod azt, amennyiért az esküvői filmedet elkészítjük. Az általunk készített munka hosszú távú befektetés, melynek értéke az évek múltán egyre nő.

Ha úgy érzed, hogy te is ilyen esküvői filmet szeretnél, akkor lépjetek kapcsolatba velünk, hogy megismerhessünk titeket és elképzeléseiteket. Szerencsére azt mondhatom, hogy a velünk kapcsolatba lépő párok mindegyikével öröm volt együtt dolgozni – Legyél Te a következő!